Meer service met een personal touch.

Miguel Van Hoof - BIV 207 451
Vastgoedmakelaar en tevens zaakvoerder/eigenaar van Vastgoed Walther Van Hoof. Hij is licentiaat in de rechten en het notariaat en bovendien een gedreven zakenman met visie en met een groot respect voor sociaal menselijke waarden, kwaliteit en service.

Miguel Van Hoof
Veerle Van Hecke - BIV 501 190
Vastgoedmakelaar en al meer dan 10 jaar, met veel plezier en trots, één van onze vaste medewerkers. Ze is eveneens juriste van opleiding, met speciale licentie in fiscaliteit. Zij heeft een coördinerende functie en leidt samen met Miguel Van Hoof het team van vastgoedmakelaars en administratieve medewerkers.

Veerle Van Hecke
Sandra Van Roy
Ook Sandra is juriste van opleiding en heeft voorafgaand aan haar loopbaan bij Vastgoed Van Hoof heel wat relevante beroepservaring opgedaan - eerst als advocate aan de Antwerpse balie en vervolgens als parketmagistraat. Haar kennis en ervaring stelt zij ondertussen reeds 10 jaar ten dienste van de klanten van Vastgoed Walther Van Hoof.

Sandra Van Roy
Françoise Beghin - BIV 505 981
Vastgoedmakelaar & Expert Schatter voor residentieel vastgoed met een licentie economie en een jarenlange ervaring in human resources en marketing. Zij maakt sinds 5 jaar deel uit van ons team, en begeleidt verkopers tijdens het volledige traject. De klanten kunnen vertrouwen op haar brede kennis en ervaring.

Françoise Beghin
Hatem Bahlouli - BIV 507 387
Vastgoedmakelaar en bestuurder. Opgeleid in de rechtspraktijk met als specialisatie bank en verzekeringen. Bedenker van de naam "Immoscoop". Hij is gedreven innoverend, en vastbesloten zijn klanten te bewijzen dat hun vertrouwen in hem meer dan gerechtvaardigd is.

Hatem Bahlouli
Petra Van Bauwel - BIV 505 055
Vastgoedmakelaar en van opleiding licentiate handelswetenschappen. Reeds 7 jaar begeleidt zij kandidaat-kopers in hun zoektocht naar een geschikte woning. In alle vertrouwen staat ze onze klanten bij tot aan de ondertekening van de verkoopovereenkomst.

Petra Van Bauwel
Jessica De Schutter - BIV 510 548
Opgeleid in de rechtspraktijk, is zij met haar toewijding en gedrevenheid een zeer waardevol lid in ons team. Zij is momenteel stagiaire vastgoedmakelaar en neemt de verkoop onder haar vleugels van de nieuwbouwprojecten en het residentieel vastgoed. Eigenaars, huurders en kopers die reeds met haar hebben samengewerkt, zijn zeer tevreden over haar professionalisme, behulpzaamheid en klantvriendelijkheid.

Jessica De Schutter
Karen Huys
Zij neemt de verhuurdienst van de studentenkoten en de nieuwbouwappartementen voor haar rekening. Zij begeleidt zowel de verhuurders als kandidaat huurders in het volledige traject. Opgeleid in de rechtspraktijk, is zij met haar enthousiasme en klantvriendelijkheid een zeer waardevol lid in ons team.

Karen Huys
Thomas De Vleeschouwer
Opgeleid in de rechtspraktijk, verzorgt hij de volledige verhuurdienst van ons kantoor van A tot Z. Hij begeleidt zowel verhuurders als kandidaat huurders in het volledige traject. Thomas is enorm sportief en dat reflecteert zich in zijn energieke en enthousiaste manier van werken. Klantvriendelijkheid is voor hem ook vanzelfsprekend.

Thomas De Vleeschouwer

Vastgoed Van Hoof

Vastgoed Walther Van Hoof nv
Prins Boudewijnlaan 112-116 • 2610 Wilrijk
Tel 03 449 25 00 • Fax 03 449 23 00
info@vastgoedvanhoof.be
   
 
immoscoop
Vastgoed Van Hoof
Het landgoed
Kotnatie
iThemba